BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 Disember 2011

Notis Pemberitahuan =.='

assalamualaikum :)

saya ingin meminta maaf kepada yg membaca post2 di blog ini yee 
buad mase nih saya , Arisa Arry Azhari,
xdapat meng-update post or upload photo dalam mase terdekat mahupun terlama =.='
hehe
ini kerana , INTERNET di rumah saya dah HILANG!
vanished n disappear 
begitu saja :D
#sebenarnye bil xberbayar :D
   so, photo untuk post sebelum ini akan ditangguh kan sementara menuggu internet ku kembali 
hehehe
sekarang nih saya online pun di cc *xselalu
xboleh upload photo maaa
cuma post2 yg mengarut je yg dapat di-publish kan (macam post nih)

okelah 
itu saja notis pemberitahuan nye , saya akan berusaha memujuk geng2 ku yg lain untuk update kan blog ini , okeng ?? :)
 byebye ! <3 

1 ulasan:

  1. hye arisa .kenapa awk da lme tak update blog nie.sye rindu lah .hhe

    BalasPadam

FRUITELLA . kitorang x hot , tp klau korang rse korang hot , pkai r cool fever ek ?
Terdapat ralat dalam alat ini