BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

20 November 2011

meh kita bual-bual 000 =.='

HELLO !
ASSALAMUALAIKUM :)

yeah2 it's school holiday !!
korg2 mesti happy bebenor sebab cuti , right??

but i'm not actually :(
ahh rindu nyee sama member2 kelas aku~

ehh , sekarang aku bkn nk cerita sedih2 kay :)

pada 18 november 2011 iaitu pada hari jumaat :D
kelas akku ade organized JAMUAN AKHIR TAHUN untuk kelas kitorg lah :)
BEST! BEST! BEST! sangat :D

bertempat di Pizza Hut , Genting Highlands 
memang kitorg pun mkn pizza smpai kenyang lah kn !
tyme tuu ade gak yg xpergi taw!
*rugi gila sape yg xpergi tuu!

disebabkan kelas 3AMAL nih kelas FRUITELLA jugak :D
jadi xsah lah kaloe xde picca !
huhu~ ^_^V

erm , ALAMAK !
lupo pulak disebab kan gambar2nye semua dekat elly 
-mcm biasa lah , kn bapak dy fotografer nyee
jadi terpaksa lah tunggu dia balik drpd kem PERMATA PINTAR~ 
-kem budak IQ tinggi lah kata kan ^_^

nanti aku buad sketsa mcm post yg lepas tu jgk ehh ? okayy! jgn lupa baca !

*BUAD MAKLUMAT ANDA SEMUA , GAMBAR TU AKAN DI-UPLOAD KN 3MINGGU LAGI ATAS SEBAB MENUNGGU EMPUNYE KAMERA MENG-UPLOAD KN GAMBAR TERSEBUT .. TERIMA KASIH :D

okay lah , saya mengundur diri dulu , baibai !

to Elysha n Hanissa ,
semoga kem korg selama 3minggu tu BEST! 

we'll miss u :(

-ARISA-
FRUITELLA . kitorang x hot , tp klau korang rse korang hot , pkai r cool fever ek ?
Terdapat ralat dalam alat ini