BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12 Oktober 2011

pic KAMI !!

ASSALAMUALAIKUM ~!
hay kawankawan ! ape khabar ?
aku tahu sekarang nih korg mst nga belajar lg ..hihi
nak menghadapi peperiksaan akhir tahun laa kate kn ~
ngehehe ~
disebabkn calon2 PMR tahun 2011 dah pun menduduki peperiksaan tersebut dgn jaya nya , #cehh~
aku , NUR ARISA BT MOHD AZHARI , ingin mengota kn janji ku yg lepas :D

jap! dah lupa lettew janji ku ~
#hehe
ni laa aku nk tunjuk kn pic2 yg ktorg g ambik sblom periksa arituu
ala kat tasik tuu
#tyme nih aku rase mcm tengah ckp sesorang jea , yela!~ mne tahu xde org pon yg bace blog nih :D
hehe
okayy , malas nk ckp banyak , korg tgok jelahh yee :)

haha , tyme nih jee jdy ktorg punye :D

erm sebenar nya si bapak ely ni tgkap pic ktorg smpy 400++ !
so aku malas laa nk upload byk2 :)

korg tgok jela pic2 nih ek ?
aku buat sketsa lg nih ..
tpy dlm situasi yg berbeza r , enjoy ^_^Y

nih tyme baru dtg:)
nad: euww! jenama ape nih? err ..murah punye ..
fyka: hey nad , koe ckp cm tuh mcm koe nk beli nih guna duit koe plak kn ?
ely: xpelah nad ! kaloe xnk beli xpe , jimat duit bpak i :)
hany: erm aku nk air cendol r 
shahirah: mane dtg laa pulak cendol koe? mane wujud kat sini !
arisa: hey sabar jelaa ngn korg nih..
hany: erm , nk  makan skg ke nk makan jap g? ish kaloe makan jap g t mst si sofiy mntak kat aku,
makan skg jelahh ~
sofiy: ish , tgh mengate aku senyapsenyap lah tuu si hany nih .. 
ingt aku nk sgt lettew dy punye buah jambu , puiihh! :P

okey lah nk dipendekkan cerita , ktorg pon bergambar laa ~
nad,ely,sofiy,shahirah,fyka,arisa: smile:) !!
hany: weh tepi la aku terkepit nih !
nisa: eleh koe xtgok aku nih haa , tersepit kat duedue minah nih !
nisa: hep ! tepi ! tuan puteri nk lalu , tdy korg kepit aku kn !
nad n ely : ops, lari dulu !
arisa, hany , fyka , shahirah : sukahaty koe lah nisa !
sofiy: weit muka aku terselindung !
sofiy, ely, nisa, shahirah n hany : pose !
arisa: *berbisik* hany, baik koe jgn jdy monyet cm dorg nih ..*sambil menarik tgn nye
fyka: #ops, terjatuh pulak! erm , xpe2 xde org nampak , cover2~
nad: #dy ingat aku xtahu lettew yg dy dah terjatuh ! 
shahirah: walaupun aku dikurung , tpy mulutku masih tetap mahu tersenyum :)
hany: bila laa aku boleh dibebas kn nih .. teringat aku kat si DIA
nad: hish korg xpayah laa nk bergurau pulak kat sini .. ade yg kene cepuk ni kng..
nisa, nad, hany, shahirah, fyka, sofiy, arisa, n our leader, elly! :)
kami lah FRUITELLA!
nisa: hai kuda ! nama saya nisa , awak dgr x ? NISA ! hey jawab laa !
fyka: ee, tgok laa nisa tuh jakungss ..hehe
ely: nisa ! BEHAVE YOURSELF , please !
arisa: tgok ! kuda nih suka saya !
sofiy, shahirah ,hany : hey korg nih memekak la
nad: peace ! ^_^Y
kuda: brr!
nad: ohh mak datokk!
nisa: auzubillahhiminasysyatonirrajimm , bismillah hirrahman nirrohim ,
ALLAHulaailahaillahuwal khaiyulkhaiyum...
arisa: eii , seram nih ~
sofiy: kuda baik~ kuda baik~
nisa: eh ? tangan biru sape yg ade kat kepale sofiy tuh? eeii , gerun nih !
ely: bagos hany , penyamaran yg baik , nisa dah nampak daa , dy dah gerun da tuh :D
nisa: huhu ~ saya lah ratu ayu sedunia !
arisa: ish bolah plak dy perasan kat sini !
nad: hek elh , koe ratu ayu , aku ratu gedik xkecoh pon ?
shahirah: nad! ya ALLAH ! sedar pon koe .. bagusbagus :) hehe
sofiy: *berbisik* hany koe tgok laa ely ngn pyka tuu , sweet semacam je . xjeles ke ?
hany: #tengah layan perasaan ~#
ely: buang masa ja ckp ngn hany tuu , mehh la join ktorg manjamanja :D
fyka: meh sini meh !
k , jom laa g kat tasik pulak , asyik lepak taman je :)

kat tasik ..
*actually , bukan nampak tasik pon , cuma kat halaman nye je :) ...
arisa: ops, silau lah !
*sambil menutup kn mata mggunakn gulagula fruitella*
ely: arisa, behave yourself please :)
nad: okey girls ! jom kita ber-catwalk! i lead u all okey??
fyka, shahirah, sofiy , hany , nisa: pape jelahh nad oii ~
ely: ape ke-special sgt lampu nih smpy koe tarik tangan aku nih arry??
arisa: ala aku saja je , aku tgok dorg pose cm tuu aku ikut laa
ely: tpy xperlu ler kot koe nk tarik tgn aku :P
hany: #hey korg nih aku baru usik lampu nih , korg dah nyebok nk pegang skali .. 
nisa: *tetiba* hey sabo jeler ~
sofiy: oh mak datok!
shahiraha: oh nenek datok!
hany: oh kakak datok!
arisa: hey kang aku cepuk sorg2 jgn tanye kenapa lah kn ~
arisa: hey , monyet terbang !
sofiy , fyka, shahirah n ely: aar lah !
nisa: mane mane?
hany: kat sana laa nisa ..
nad: hey nisa nih org pndang atas , koe pndg bawah . aku cepuk gak kng
hany: weyh , gajah terbang! .. kihkihkih
arisa n nisa : mane mane ?
ely , fyka , shahirah , sofiy : tuu haa !
nad: heyy , lawak ape koe buat nih hany oii ~
nad: wey , boring nih weyh , aku da tak tahan da ni
sofiy: epp , cover nad , cover ~
nisa: banyak laa koe punye cover , aku dah xsabar da nii
hany: sabar , DIA mesti dtg ambik aku punye ..
shahirah: apenih hany? x habis habis dgn DIA..
ely: haih , angau lettew !
fyka : hei ini xleh jdy nih ! aku kene serang gak nih! , dah xleh tahan lg dah!
arisa: sabar ~ ramai lg kat tandas tuu .. xpe xpe , kita senyum dulu ! :)

HEHEHE ~
ini pose kami dengan gulagula fruitella kegemaran kami!

our leader , ELYSHA SHAHARUL
our lovely , HANISSA RAZAK
our 'charming'girl, SOFIY SAMSUDIN
our sports girl , AFIQAH OTHMAN
our pinky, SHAHIRAH BORHAN
our happy-naddy-gurly girl, NADIRAH ISMAIL
baaa !
n it's me , gila-gula-fruitella!
ARISA AZHARI !

hehe~
ok nih pose SWEET kami :)
ELYFYKA
HANYNISA
SOFIYSHAIRA
NADARISA

HIHIK , sweet tak? sweet knkn?? :P

okeyh lah , malas daa . niih je gambar yg aku larat upload kn :) enjoy !

dah penat , ktorg pon balik !
  THANK YOU FOR READING THIS !
*kaloe ade pembacenye lah :)

OPS!
terlupa pulak !
ini lah org yg banyak mmbantu dlm menjaya kn sesi fotografi nih :)
the AWESOME photographer, ENCIK SHAHARUL 
hensem x? haha

okey

byebye 
terima kasih daun keladi ,
jgn lupe baca lg !

from, 
ARISA :)


2 ulasan:

  1. Wahhhh.....hebaat la korg ni...Nk join ur Community bley x?? LOL.......COOl Tuehhh....^_^

    BalasPadam
  2. haha , sorry xperasan ade komen , nk join community xtahu lah bole ke x , tapi kaloe nak jadi bestie kami , ape salahnnye >_< sentiasa dialu-alukan :D

    BalasPadam

FRUITELLA . kitorang x hot , tp klau korang rse korang hot , pkai r cool fever ek ?
Terdapat ralat dalam alat ini