BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 Disember 2011

Notis Pemberitahuan =.='

assalamualaikum :)

saya ingin meminta maaf kepada yg membaca post2 di blog ini yee 
buad mase nih saya , Arisa Arry Azhari,
xdapat meng-update post or upload photo dalam mase terdekat mahupun terlama =.='
hehe
ini kerana , INTERNET di rumah saya dah HILANG!
vanished n disappear 
begitu saja :D
#sebenarnye bil xberbayar :D
   so, photo untuk post sebelum ini akan ditangguh kan sementara menuggu internet ku kembali 
hehehe
sekarang nih saya online pun di cc *xselalu
xboleh upload photo maaa
cuma post2 yg mengarut je yg dapat di-publish kan (macam post nih)

okelah 
itu saja notis pemberitahuan nye , saya akan berusaha memujuk geng2 ku yg lain untuk update kan blog ini , okeng ?? :)
 byebye ! <3 

20 November 2011

meh kita bual-bual 000 =.='

HELLO !
ASSALAMUALAIKUM :)

yeah2 it's school holiday !!
korg2 mesti happy bebenor sebab cuti , right??

but i'm not actually :(
ahh rindu nyee sama member2 kelas aku~

ehh , sekarang aku bkn nk cerita sedih2 kay :)

pada 18 november 2011 iaitu pada hari jumaat :D
kelas akku ade organized JAMUAN AKHIR TAHUN untuk kelas kitorg lah :)
BEST! BEST! BEST! sangat :D

bertempat di Pizza Hut , Genting Highlands 
memang kitorg pun mkn pizza smpai kenyang lah kn !
tyme tuu ade gak yg xpergi taw!
*rugi gila sape yg xpergi tuu!

disebabkan kelas 3AMAL nih kelas FRUITELLA jugak :D
jadi xsah lah kaloe xde picca !
huhu~ ^_^V

erm , ALAMAK !
lupo pulak disebab kan gambar2nye semua dekat elly 
-mcm biasa lah , kn bapak dy fotografer nyee
jadi terpaksa lah tunggu dia balik drpd kem PERMATA PINTAR~ 
-kem budak IQ tinggi lah kata kan ^_^

nanti aku buad sketsa mcm post yg lepas tu jgk ehh ? okayy! jgn lupa baca !

*BUAD MAKLUMAT ANDA SEMUA , GAMBAR TU AKAN DI-UPLOAD KN 3MINGGU LAGI ATAS SEBAB MENUNGGU EMPUNYE KAMERA MENG-UPLOAD KN GAMBAR TERSEBUT .. TERIMA KASIH :D

okay lah , saya mengundur diri dulu , baibai !

to Elysha n Hanissa ,
semoga kem korg selama 3minggu tu BEST! 

we'll miss u :(

-ARISA-

12 Oktober 2011

pic KAMI !!

ASSALAMUALAIKUM ~!
hay kawankawan ! ape khabar ?
aku tahu sekarang nih korg mst nga belajar lg ..hihi
nak menghadapi peperiksaan akhir tahun laa kate kn ~
ngehehe ~
disebabkn calon2 PMR tahun 2011 dah pun menduduki peperiksaan tersebut dgn jaya nya , #cehh~
aku , NUR ARISA BT MOHD AZHARI , ingin mengota kn janji ku yg lepas :D

jap! dah lupa lettew janji ku ~
#hehe
ni laa aku nk tunjuk kn pic2 yg ktorg g ambik sblom periksa arituu
ala kat tasik tuu
#tyme nih aku rase mcm tengah ckp sesorang jea , yela!~ mne tahu xde org pon yg bace blog nih :D
hehe
okayy , malas nk ckp banyak , korg tgok jelahh yee :)

haha , tyme nih jee jdy ktorg punye :D

erm sebenar nya si bapak ely ni tgkap pic ktorg smpy 400++ !
so aku malas laa nk upload byk2 :)

korg tgok jela pic2 nih ek ?
aku buat sketsa lg nih ..
tpy dlm situasi yg berbeza r , enjoy ^_^Y

nih tyme baru dtg:)
nad: euww! jenama ape nih? err ..murah punye ..
fyka: hey nad , koe ckp cm tuh mcm koe nk beli nih guna duit koe plak kn ?
ely: xpelah nad ! kaloe xnk beli xpe , jimat duit bpak i :)
hany: erm aku nk air cendol r 
shahirah: mane dtg laa pulak cendol koe? mane wujud kat sini !
arisa: hey sabar jelaa ngn korg nih..
hany: erm , nk  makan skg ke nk makan jap g? ish kaloe makan jap g t mst si sofiy mntak kat aku,
makan skg jelahh ~
sofiy: ish , tgh mengate aku senyapsenyap lah tuu si hany nih .. 
ingt aku nk sgt lettew dy punye buah jambu , puiihh! :P

okey lah nk dipendekkan cerita , ktorg pon bergambar laa ~
nad,ely,sofiy,shahirah,fyka,arisa: smile:) !!
hany: weh tepi la aku terkepit nih !
nisa: eleh koe xtgok aku nih haa , tersepit kat duedue minah nih !
nisa: hep ! tepi ! tuan puteri nk lalu , tdy korg kepit aku kn !
nad n ely : ops, lari dulu !
arisa, hany , fyka , shahirah : sukahaty koe lah nisa !
sofiy: weit muka aku terselindung !
sofiy, ely, nisa, shahirah n hany : pose !
arisa: *berbisik* hany, baik koe jgn jdy monyet cm dorg nih ..*sambil menarik tgn nye
fyka: #ops, terjatuh pulak! erm , xpe2 xde org nampak , cover2~
nad: #dy ingat aku xtahu lettew yg dy dah terjatuh ! 
shahirah: walaupun aku dikurung , tpy mulutku masih tetap mahu tersenyum :)
hany: bila laa aku boleh dibebas kn nih .. teringat aku kat si DIA
nad: hish korg xpayah laa nk bergurau pulak kat sini .. ade yg kene cepuk ni kng..
nisa, nad, hany, shahirah, fyka, sofiy, arisa, n our leader, elly! :)
kami lah FRUITELLA!
nisa: hai kuda ! nama saya nisa , awak dgr x ? NISA ! hey jawab laa !
fyka: ee, tgok laa nisa tuh jakungss ..hehe
ely: nisa ! BEHAVE YOURSELF , please !
arisa: tgok ! kuda nih suka saya !
sofiy, shahirah ,hany : hey korg nih memekak la
nad: peace ! ^_^Y
kuda: brr!
nad: ohh mak datokk!
nisa: auzubillahhiminasysyatonirrajimm , bismillah hirrahman nirrohim ,
ALLAHulaailahaillahuwal khaiyulkhaiyum...
arisa: eii , seram nih ~
sofiy: kuda baik~ kuda baik~
nisa: eh ? tangan biru sape yg ade kat kepale sofiy tuh? eeii , gerun nih !
ely: bagos hany , penyamaran yg baik , nisa dah nampak daa , dy dah gerun da tuh :D
nisa: huhu ~ saya lah ratu ayu sedunia !
arisa: ish bolah plak dy perasan kat sini !
nad: hek elh , koe ratu ayu , aku ratu gedik xkecoh pon ?
shahirah: nad! ya ALLAH ! sedar pon koe .. bagusbagus :) hehe
sofiy: *berbisik* hany koe tgok laa ely ngn pyka tuu , sweet semacam je . xjeles ke ?
hany: #tengah layan perasaan ~#
ely: buang masa ja ckp ngn hany tuu , mehh la join ktorg manjamanja :D
fyka: meh sini meh !
k , jom laa g kat tasik pulak , asyik lepak taman je :)

kat tasik ..
*actually , bukan nampak tasik pon , cuma kat halaman nye je :) ...
arisa: ops, silau lah !
*sambil menutup kn mata mggunakn gulagula fruitella*
ely: arisa, behave yourself please :)
nad: okey girls ! jom kita ber-catwalk! i lead u all okey??
fyka, shahirah, sofiy , hany , nisa: pape jelahh nad oii ~
ely: ape ke-special sgt lampu nih smpy koe tarik tangan aku nih arry??
arisa: ala aku saja je , aku tgok dorg pose cm tuu aku ikut laa
ely: tpy xperlu ler kot koe nk tarik tgn aku :P
hany: #hey korg nih aku baru usik lampu nih , korg dah nyebok nk pegang skali .. 
nisa: *tetiba* hey sabo jeler ~
sofiy: oh mak datok!
shahiraha: oh nenek datok!
hany: oh kakak datok!
arisa: hey kang aku cepuk sorg2 jgn tanye kenapa lah kn ~
arisa: hey , monyet terbang !
sofiy , fyka, shahirah n ely: aar lah !
nisa: mane mane?
hany: kat sana laa nisa ..
nad: hey nisa nih org pndang atas , koe pndg bawah . aku cepuk gak kng
hany: weyh , gajah terbang! .. kihkihkih
arisa n nisa : mane mane ?
ely , fyka , shahirah , sofiy : tuu haa !
nad: heyy , lawak ape koe buat nih hany oii ~
nad: wey , boring nih weyh , aku da tak tahan da ni
sofiy: epp , cover nad , cover ~
nisa: banyak laa koe punye cover , aku dah xsabar da nii
hany: sabar , DIA mesti dtg ambik aku punye ..
shahirah: apenih hany? x habis habis dgn DIA..
ely: haih , angau lettew !
fyka : hei ini xleh jdy nih ! aku kene serang gak nih! , dah xleh tahan lg dah!
arisa: sabar ~ ramai lg kat tandas tuu .. xpe xpe , kita senyum dulu ! :)

HEHEHE ~
ini pose kami dengan gulagula fruitella kegemaran kami!

our leader , ELYSHA SHAHARUL
our lovely , HANISSA RAZAK
our 'charming'girl, SOFIY SAMSUDIN
our sports girl , AFIQAH OTHMAN
our pinky, SHAHIRAH BORHAN
our happy-naddy-gurly girl, NADIRAH ISMAIL
baaa !
n it's me , gila-gula-fruitella!
ARISA AZHARI !

hehe~
ok nih pose SWEET kami :)
ELYFYKA
HANYNISA
SOFIYSHAIRA
NADARISA

HIHIK , sweet tak? sweet knkn?? :P

okeyh lah , malas daa . niih je gambar yg aku larat upload kn :) enjoy !

dah penat , ktorg pon balik !
  THANK YOU FOR READING THIS !
*kaloe ade pembacenye lah :)

OPS!
terlupa pulak !
ini lah org yg banyak mmbantu dlm menjaya kn sesi fotografi nih :)
the AWESOME photographer, ENCIK SHAHARUL 
hensem x? haha

okey

byebye 
terima kasih daun keladi ,
jgn lupe baca lg !

from, 
ARISA :)


06 Ogos 2011

fruitella hang out together !

haiiyooo !!
salam !
assalamualaikum !
xjawab dosa !

ehemm ! 
*tajuk kat atas 2h sebenarnya xlengkap lah !

it's..
fruitella hang out together ! 
with ELYSHA's father :)

best broo !!

nk tahu kat mane ?? 
alaa .. kat taman tasik 2h je ..kat BTR 2h..

walaupon cume dekat , tapy best tahu x!

selain dapat merayau bersamasama , kitorg dapat makan FREE !!
bpk ELY belanja :D

mkn ape ?

bia r rahsie ! :P

tujuan ktrg g sane sbenarnye ...
nk amek gambar brsame ntok kenangan tyme form 3 nih !!

pusing3 satu tasik 2h ktrg jelajah nk cari 'latar' yg best2 ntok ktrg .
mcm2 post lah kitorg wat :D 

ingt nk msok pix sekali ..

tpy nanti lah ..

skg nih tengah TRIAL PMR !!
so , xsempat nk upload ..

lgpon pix 2h kat ely lah :(

nanti aku letak picture2 yg kt tasik 2h ye!

k daa !!

p/s: SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN AL-MUBARAK :) 

N doa kn kitorg berjaya dlm trial nih n pmr nanti :)


lurve ARISA :)



16 Mac 2011

BuFDay FyKa

heeyyy ...

smlam bufday fyka .. 
s0 kteowg pun cdg na wat suprise kt dye .. 
pepagi 2 , kiteowg wat dunno jea kt dye .. time 2 , muke fyka da 3mcam da .. kteowg ta wish lgsung (k0n0n2nye cam ta igt ar ) hehe 
pas2 ble da abis klas 2 , fyka kt dlm klas then kteowg pggil dye suh kuar klas 
(huhu .. time 2 dye da cuak giler arh)
then kteowg pun mule lh brlak0n .. h0h0h0
sasa ~ weyh fyka sini jap ! 
fyka ~ nape nih ? 
sasa ~ sini jea arh .. kteowg de bnde na ckap ngan k0 nih ..
fyka ~ jap2 .. aq na kunci klas jap ..

5 mnit kemudian ...

fyka ~ ha ! knape ?
hany ~ weyh sbnrnye de bnde nih kteowg na bgi tau ko ..
fyka ~ pe dye ?
elly  ~ hurmmm ...
elly , nad , nysa , sofiy , sasa , hany & sheya ~ Happyy Buffdaay 2 U ... Happy Bufday 2 U .. Happy Bufday 2 Fyka ... Happy Bufday 2 U ... (nyanyi smbil bukak lgu happy bufday kt hp elly) :P hahaha
fyka ~ (dgn muke trkejutnye ) hahahahahahahaha ........
elly  ~ nah .. nih hadiah drpda kiteowg tuk k0 .. hahahaha
fyka ~ hahahaha .. time kaseh :DD 

sbb terharu sgt , fyka p0n nanges .. huhu .. fyka , ta m0 nanges2 uke (ayat nad) hehehe

bgitu lh citenye .. h0h0h0 ..
pas2 kteowg pun g ar smbut bufday fyka kt k0muniti (sbnrnye ta rncang pun na smbut bufday fyka kt si2)
dgn perut yg lapar , kteowg pun g ar ke k0muniti ..da duduk dh nih dpan kdi roti canai 2 .. tpiii
abg 2 dtg kt kteowg dye ckap "roti canai da abis ar dik" ..
had0ii .. time 2 betapa HANCUSnye hti kteowg sbb roti canai da abis ..
then nad & arisa pun g bli nasi lemak .. tpiii malangnyee
kedai tutup daa ...
huhuhu .. lastly , kteowg pegy je ar kt mapley 2 ..
time na amik order 2 , riuh sgguh kteowg .. hahaha
smpi anei 2 pun da pening2 lalat da dgn kteowg .. hahaha :P
 


p/s ~ gmbar kteowg g celebrate ta dpt ms0k agy coz gmbr2 2 bkn kt aq .. hurmm .. hurmmm .. hurm .. aq da ta tau na ckap pe agy dh .. hehehe ..  


25 Februari 2011

JEAL0US!! :P

hey , hell0 , h0yy!

t0day! i am g0ing 2 st0ry- m0rry ab0ut
  JEALOUS PEOPLE !!
JEAL0US ALWAYS HAPPEN AM0NG THE 
'SO0O''T0P-H0T-SELFISH'  PE0PLE...
in other w0rd..
THE 'DENGKI' PE0PLE... THE 'BUSUKK ATY' ONE...
n their VICTIM ARE..
THE  'SMART-ACTTRACTIVE-BAJED'  PE0PLE...
these pe0ple are WELL- KN0WN am0ng the teachers n students ..
cehh!! bajed BI gle! 
tah bet0l ke x r..
well
aku x perfect k..
:P
U'LL NEVER REALIZE yg k0rg 2h ke org yg busuk aty terseb0t or k0rg 2h mangse nye...
hmm..pikir la sendiri ..yg PENTING nye..
FRUITELLA n ME !
ALWAYS jdy mangse nye..
tpy! 
*kiT0wg xla 'smart-attractive-bajed' 2h..
-bajed , mybe..
*we're not the well-kn0wn pe0ple..aren;t we??
-yeke?? kal0e x cm mne k0wg knal kt0wg kn?? 
hmm :D
see..we're just the innocent people , right??
aduii..kal0e tnye k0rg mmg la ..xxx je..:P

abes 2h??
tnye sape?
who knows..
YEAHH..KT0WG NGAKULAH..
KT0WG SELALU MENGHINA ORG..
EHH!
KT0WG XKEJAM sgt laa, BAHLOL!!
EJEK BIASE SUDAH...
n we're soorry 4 that..
sincerely from the deep..deep..deep..of our heart!
AND!
WE ALSO APOLOGIZE TO THOSE WHO THINK US...
GEDIK? S0MB0NG??
BAJED HOT?? BAJED CUN??
BAJED PANDAI??
n segale2  nye laa yg negatif uh kt0wg :P
BUT!
THE APOLOGIZE ARE NOT! FROM OUR HEART K??

BECAUSE..
WE'RE NOT PERFECT!
NOBODY IS PERFECT!
EVEN U ALLS..

WHO ARE U STANDING BEHIND TO CRITICIZE OUR WEAKNESS SP0T??
n..
STANDING BEHIND?!?
ouhh please ..
u're such a COWARD!LOSER!!
hmm..s0rry la sebab dah mnyakit kan MATA korg yg
SPARROW 2h..
kt0wg 
X PERFECT 
MCM K0RG LA!!
INGAT 2H!
OKEY?!

APOLOGY ACCEPTED??
NO??
WHO CARE?!
LANTAK LU LAA!!
dats all!

'budak bajed hot!'

:P

arisa 

FRUITELLA . kitorang x hot , tp klau korang rse korang hot , pkai r cool fever ek ?
Terdapat ralat dalam alat ini